16.7.2019. 12:36
2
"Predsjedniku Francuske nisam pjevao pjesmu 'Zaz', bili smo malo klasičniji"
Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je oduševljen govorom francuskog predsjednika Emmanuela Macrona ispred Spomenika zahvalnosti Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Upitan kako je protekla svečana večera u vili ''Mir'', Dačić je kazao da je njen organizator bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, te da ne smije previše otkrivati šta se događalo iza zatvorenih vrata. 

- Prije dvije godine sam pjevao na skupu povodom Berlinskog procesa u Trstu i Macron se toga sjetio, tako da nije bio prvi put da mu pjevam. Nije bila pjesma ''Zaz'', mi smo bili malo klasičniji - kazao je on.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.