22.7.2019. 10:44
0
Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru: Evo zašto turisti dolaze prvi put, posljednji put i nikad više
Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije.

- Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, posljednji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru - napisala je Vesna uz fotografiju.

Cijene su stvarno nevjerovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 30 KM), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musle na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (31 KM), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedict u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (47 KM). 

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključeni su svježi sok od narandže i kafa, piše Avaz.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Facebooku, većina je osuđivala ove cijene, no bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru te da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea (Stallone), Bon Džovija (Jovi)...

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.