2.8.2019. 10:46
0
Taksista (36) koji je u Zagrebu ubio šest ljudi sa jednom od žrtava ima zajedničko dijete
Šesterostruki ubojica i samoubojica je 36-godišnji vozač taksija koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete, a sve su žrtve tog nezapamćenog zločina bile obiteljski povezane, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

"Policija i dalje istražuje šesterostruko ubojstvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dijete pronađeni su mrtvi u Cimmermanovoj ulici. Riječ je o članovima obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj obitelji", kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare.

Potvrđeno je da je počinitelj 36-godišnji vozač taksija rođen u Vukovaru, koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete. 

"Dijete pronađeno u kući zbrinuto je u odgovarajući ustanovu", kazao je Rašić ne precizirajući dob djeteta, dok mediji navode da je riječ sedmomjesečnoj bebi. 

Dodao je da ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje kaznenog djela te da je samoubojstvo počinio jutros oko 3,30 sati.

Očevid na mjestu samoubojstva u zagrebačkom naselju Brezovica je završen, a utvrđeno je da se 36-godišnjak ubio nakon što ga policija pronašla i pozvala ga na predaju. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.