18.8.2019. 8:52
0
Stravičan udes kod tunela Sozina: Poginule dvije osobe iz BiH, povrijeđeno pet osoba
Dvije osobe iz BiH su poginule, a pet ih je povrijeđeno u čeonom sudaru dva automobila na magistralnom putu Podgorica-Bar, kod tunela Sozina, saopćeno je iz Operativno-komunikacionog centra crnogorske Uprave policije, javili su mediji.

Iz crnogorske Uprave policije navode da su poginuli muškarac inicijala N.S. /40/ i djevojka E.J. /16/ iz BiH, dok su svi povrijeđeni transportovani u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. 

Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bar Radovan Đurišić kazao je za TV Vijesti da su u čeonom udesu učestvovala dva vozila - "pežo" bosanskih registarskih oznaka i "nisan", italijanskih tablica.
 
Oboje stradalih su se nalazili u "pežou" kojim je upravljao N.S, a pored njih, u vozilu je bila još jedna maloljetna i dvije punoljetne ženske osobe. 

Nesreća se dogodila kod tunela Sozina na magistralnom pravcu Podgorica-Bar u 11.07 sati.

Policija je izvršili uviđaj, prenose crnogorski mediji.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.