4.9.2019. 18:57
0
Srbija: Hrabra radnica istukla gajbom pljačkaša i otjerala ga
Radnice u prodavnicama svakodnevno strahuju kada će im drski i maskirani pljačkaši uletiti i, prijeteći oružjem, oteti pazar. Tako je i u Srbiji.

Nedavno je objavljen snimak s video nadzora jedne prodavnice u Kragujevcu na kojem se vidi kako je radnica spriječila razbojnika da otme novac.Na snimku se vidi da je radnica, uz nevjerovatnu pribranost i hrabrost, pružila otpor i otjerala pljačkaša.

Tokom okršaja s muškarcem koji je mlatarao šrafcigerom, radnica ga je gađala gajbom te je, na koncu, pobjegao glavom bez obzira.

Srbijsnaki policajci ubrzo su identifikovali i uhapsili N. R. (22), koji se sumnjiči za pokušaj razbojništva.

Istragom je utvrđeno da je N. R. dugovao novac A. B. (35) i M. P. (29) te su mu oni tipovali prodavnicu. I oni su privedeni zbog sumnje da su podstrekivali N. R. da opljačja prodavnicu, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.