15.9.2019. 14:54
0
Pijani Vladimir P. skrivio udes u kojem je smrtno stradao muškarac, dok je njegova unuka u kritičnom stanju prebačena u bolnicu
Sedamdesetsedmogodišnji Vojin Ć. poginuo je u saobraćajnoj nesreći, dok je njegova 10-godišnja unuka D.Ć. tom prilikom teško povrijeđena u Inđiji, prenose regionalni mediji.

Djevojčica je u kritičnom stanju transportovana u Klinički centar Novi Sad.

Oni su u bili u Renaultu kada je na njih naletio Audi kojim je upravljao 32-godišnji Vladimir P. On je prema prvim rezultatima istrage prošao kroz crveno na raskrsnici Kralja Petra i Branka Radičevića, prenose srbijanski mediji.

Nakon nesreće, Vladimir je alko-testiran i utvrđeno je da je imao 2,10 promila alkohola u krvi.

Prema nalogu Tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće mu uzeta krv za analizu.

Tokom dalje istrage bit će utvrđene sve okolnosti ove saobraćajne nesreće. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.