4.10.2019. 12:56
0
Osuđeni seksualni prijestupnik pokušao silovati djevojku od sina: Govorio joj "Šta bih ti sve radio", a onda je pokušao silovati
FOTO: Ilustracija
Pedesetosmogodišnji Zagrepčanin, višestruko osuđivani seksualni prijestupnik, završio je u zatvoru u Remetincu zbog optužbi da je prije nekoliko dana pokušao silovati djevojku svog sina, prenose hrvatski mediji.

Djevojka je prijavila nesuđenog svekra da ju je 24. septembra u kući u kojoj je 58-godišnjak živio sa sinom više puta pokušao mimo njezine volje odvesti u krevet.

Prema navodima iz prijave, djevojka je došla u kuću kod momak kako bi njemu i ocu pomogla u kući. Međutim, momak nije bio u kući te je ostala sama s njegovim ocem, inače osobom koja je čitavo desetljeće provela u zatvoru zbog niza seksualnih prijestupa, prenose regionalni mediji.

Pohotni otac počeo se na nju navaljivati. Prvo je krenuo s raznim seksualnim aluzijama, a onda je postao direktniji govoreći “što bi joj sve radio”. Nakon toga je, prema riječima djevojke koja ga je stalno odbijala te mu govorila da se kontrolira, prešao “s riječi na djela”.

Počeo ju je hvatati želeći je na silu odvući u krevet. Muškarac je navodno bio jako uporan, gnjavio ju je sve do 14 sati. Kada je shvatio da neće uspjeti u svom naumu, prestao je s napadima i otišao na posao.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.