11.10.2019. 8:19
0
Detalji ljubavnog horora: Izmasakrirao djevojku pa se objesio
Dvadesetšestogodišnji Aleksandar Todorović iz Kraljeva pokušao je, kako se sumnja, da ubije svoju djevojku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca, a potom je izvršio samoubistvo u napuštenoj kući svog djeda u selu Pečenog kraj Kraljeva.

Podsjetmo, Todorović je u četvrtak rano ujutru Anđelu izbo nožem po čitavom telu. Djevojka je ostala da leži u lokvi krvi bez svijesti, a on je potom uzeo konopac i objesio se kraj nje. 

- Djevojka je bukvalno masakrirana. Ima sedam uboda po cijelom tijelu i njene povrede su ozbiljne. Četiri rane ima na grudima, dvije na vratu i jednu na stomaku. Njeno stanje je trenutno stabilno, ali su prognoze nezahvalne - kaže izvor srbijanskog "Telegrafa".

Šta se tačno događalo u noći između srijede i četvrtka u napuštenoj kući u Pečenogu još se pouzdano ne zna. Da se nešto loše dogodilo, prva je posumnjala Anđelina majka, koja je pozvala policiju. 

- Njoj se kćerka u četvrtak navečer javila telefonom i rekla da je autobusom krenula iz Kraljeva ka svom selu Čukojevcu. Majka je došla na stanicu da je sačeka, međutim, ona nije izašla iz autobusa, pa je majka pozvala telefonom, ali se nije javljala. Žena je tada uspaničeno pozvala policiju i prijavila nestanak - ističe neimenovani izvor. 

Skoro u isto vrijeme policiju je pozvao i očuh Aleksandra Todorovića. On je ispričao kako je u kući pronašao oproštajno pismo u kojem je naveo da će se ubiti. Istražitelji su tada posumnjali da je Aleksandar odveo Anđelu u napuštenu kuću, pa su se tamo odmah uputili.

Mještani Pečenoga kažu da ovo nije prva tragedija u kući Todorovića.

- Samoubistvo su izvršili i Aleksandrov djed i otac. Djed Miodrag se ubio u šumi, pucao je u sebe iz puške nedaleko od napuštene kuće u Pečenogu, a Aleksandrov otac Nebojša se objesio u toj istoj kući u kojoj se juče ubio Aleksandar - pričaju mještani i dodaju da je očigledno Aleksandrova porodica sklona suicidu.

Prema riječima izvora, u kući u Pečenogu zatečena je jeziva scena.

- Iskasapljena djevojka ležala je na podu pored kreveta. Jedva je disala. Rane po njenom tijelu bile su strašne. Mladić je visio obješen o nekakav konopac. Odmah se vidjelo da je mrtav. Kuća je, također, izgledala jezivo. Stvari su bile razbacane na sve strane. Izvaljene fioke, ormar otvoren, vrata izvaljena iz štoka... U sobi, na kauču, bilo je krvi, a mebl je bio rasječen na nekoliko mesta - priča izvor za "Telegraf"

Pretpostavlja se da se djevojka pokušala odbraniti od pomahnitalog mladića, ali očigledno nije imala snage.

Inače, Aleksandar Todorović je prije dvije sedmice na svom Facebook profilu postavio sliku provučenu kroz filter, na kojoj ima crvene oči i rogove, nalik đavoljim. On je kao opis slike napisao "zlo u očima", a dobio je još bizarniji komentar od jedne Facebook prijateljice:

- Svako ubija onog koga voli - napisala je ona. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.