13.10.2019. 18:30
0
Dušan P. rekao Violetinim roditeljima da je želi iznenaditi, a onda je izbo u sobi, djevojka preminula na putu do bolnice
FOTO: Facebook
Nakon što je Dušan P. (34) svoju bivšu djevojku Violetu J. (19) izbo nožem više od 15 puta u njenoj kući, držeći i dalje nož kojim ju je povrijedio, sjeo je sa njom i njenim ocem u automobil i zajedno su krenuli ka Domu zdravlja.

Djevojka je, nažalost, na putu prema bolnici preminula.

Jeziv zločin dogodio se jutros oko 7 sati, kada se Violeta vratila kući iz noćne smjene. Dušan se ranije ušunjao u njenu sobu rekavši njenim roditeljima da želi da je iznenadi. Kada je stigla, umjesto iznenađenja, zadobila je više od 15 uboda po cijelom tijelu, a najviše po stomaku i vratu, prenosi Blic.rs.

Kada su Violetini roditelji čuli krike i zapomaganje, otišli su u sobu i zatekli svoju kćerku svu u krvi. Njen otac ju je odmah stavio u automobil i uputio se ka Domu zdravlja. Sa njima je u isto vozilo ušao i Dušan, sve vrijeme u rukama držeći isti nož kojim je izbo.

Zatim je, kada su stigli ispred zdravstvene ustanove, otišao svojoj kući koja je u blizini, i na stolu ostavio oružje. Vidjevši to, Dušanov otac je odmah pozvao policiju koja ga je uhapsila.

Prema pisanju Blica, Dušan je dan ranije svom ocu kazao da će se izbosti, upravo tim istim nožem. Strahujući za život svog djeteta, čovjek je otišao u policijsku stanicu i ispričao šta se dogodilo ali je, kada su kasnije policajci došli pred njegova vrata, kazao da se sin smirio i da spava. Međutim, ispostavilo se da to nije tačno.

Dušan je nekoliko sati kasnije, prema nezvaničnim informacijama, popio nekoliko lijekova i svom ocu kazao: "Imam još neki posao da uradim, nisam sve završio" i uputio se ka Violetinoj kući.

Prevario je Violetine roditelje, ušunjao se u sobu i čekao da se nesretna djevojka vrati s posla. Kada je ušla u svoju sobu, započeo je krvavi pir.

Inače, njihovom raskidu koji se dogodio u septembru prethodio je jedan susret nakon kojeg je Violeta odlučila da ga ostavi. Navodno, on je doveo drugarice sa sobom na sastanak, na šta je Violeta ljubomorno reagovala i ostavila ga, prenosi Blic.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.