17.10.2019. 18:22
0
Uzeli pravdu u svoje ruke: Otac i sin brutalno pretukli kradljivca pa mu stavili omču oko vrata
U brutalnoj tuči koja se u nedjelju oko 19 sati dogodila u Gružu ispred gornjeg ulaza u Robnu kuću „Srđ“ povrijeđen je 33-godišnjak. Njega su pretukli otac (42) i sin maloljetni sin (16).

Kako piše „Dubrovački dnevnik“, povod tučnjavi je krađa torbice više od 19.000 kuna (više od 5.000 KM) na Gornjem Brgatu. Kako je saopćila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatne firme, odakle je ukrao torbicu s novcem te je osumnjičen za djelo teške krađe.

Vlasnik firme odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke. Zajedno sa svojim maloljetnim sinom dočekao je 33-godišnjaka te ga brutalno premlatio. Vlasnik je preko nadzorne kamere saznao o kome se radi.

Kradljivac je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su pozvali policiju. Lopov je završio s konopom oko vrata, jer su ga otac i sin namjeravali uvuči u kombi. Teže posljedice spriječila je policija, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.