2.11.2019. 12:16
0
Umro još jedan tinejdžer iz strašne nesreće kod Imotskog
U noći između srijede i četvrtka u Runovićima, kod Imotskog, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 16-godišnji mladić, a četiri mladića su povrijeđena.

Jučer je preminuo i drugi mladić. On je podlegao povredama nakon što su se ljekari danima borili za njegov život.

"Od posljedica teških tjelesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. oktobra u mjestu Runovići, juče je u splitskoj bolnici preminuo maloljetnik ( 2003)", objavila je jutros policija.

U nesreći je teško povrijeđen još jedan 16-godišnjak. Petnaestogodišnjak i još jedan 17-godišnjak su lakše povrijeđeni.

Do nesreće je došlo kad je putničko vozilo golf, kojim je upravljao jedan od maloljetnika, nešto poslije ponoći sletjelo sa ceste i udarilo u kameni zid kuće. Mladići su navodno tu veče bili na rođendanu, prenosi Index.hr.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.