26.11.2019. 17:13
0
Učenik i nastavnica u Crnoj Gori potukli se na času, ostali snimali
Prosvjetna inspekcija Crne Gore ispituje slučaj navodne tuče između nastavnice i učenika u Srednjoj stručnoj školi u Rožajama.

Čitalac je “Vijestima” poslao videosnimak na kojem je prikazan konflikt između nastavnice i učenika. Na snimku se ne čuje šta jedno drugome govore, ali učenik, kako se vidi, stoji iznad profesorske katedre, kao da želi da uzme dnevnik ili drugi predmet ispred nastavnice, što ona brani.

Učenik je potom hvata za šake i nastavnica potom kreće na njega.

Slučaj konflikta nastavnika i učenika je nešto čime se već bavimo. Preciznije, vršimo razgovore sa svim učesnicima, nakon čega će se škola odrediti u odnosu na ovaj slučaj. Svakako da je neprihvatljivo neprimjereno ponašanje učenika prema nastavnicima, ali i bilo koja vrsta fizičke agresije u školi – izjavila je vršiteljica dužnosti direktora škole Zineta Hot.

Video možete pogledati OVDJE.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.