10.12.2019. 22:23
1
U Beogradu iz snajpera pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića
Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović (62) ranjen je večeras iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, prenosi beogradski list Blic.

Napadač je ranio Davidovića u ruku. Kako javlja Pink, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen. Kako saznaje "Blic", na Novom Beogradu pronađen je zapaljen Renault 4 u kojem se nalazio snajper za koji se vjeruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za javno bavljenje politikom. Prije dvije godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.