12.12.2019. 8:21
0
Provjeravali instalacije, pronašli tijelo: Starac u stanu ležao mrtav pet godina?
Tijelo J. B. (90) pronađeno je u njegovom stanu u centru Beograda, kada su komšije s radnicima htjeli da provjere sigurnost instalacija u cijeloj zgradi.

Kako pišu srbijanski mediji, tijelo je bilo u fazi raspadanja. Prema prvim informacijama, čovjek je preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina!

- Čovjek je bio samotnjak, slabo smo ga viđali. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba s rodbinom - rekao je jedan od stanara koji je zajedno s komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provjere električne instalacije.

Neke komšije su ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris. Kako se saznaje, sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Poslije odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen, prenosi Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.