13.12.2019. 20:30
0
Nikolu nasmrt pretukli fudbaleri iz Aleksinca: Otišli u Bratislavu da igraju u klubu, a sad će im suditi kao ubicama
Jovan Milošević (26) i Slavko Đorđević (21) iz Aleksinca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su 8. decembra u Bratislavi učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota, poznati su u Aleksincu kao lokalni fudbaleri.

Marko Stevanović, koji je obojicu trenirao u FK Palilula, kaže da mu je teško da povjeruje da su umješani u ubistvo.

- To su izuzetno dobri momci. Slavko je igrao i u niškom Radničkom, očekivali su lijepu fudbalsku sudbinu. Međutim, otišli su da rade u Slovačku, jer su željeli da nađu posao i zarade, ali i da probaju u nekom tamošnjem klubu - priča Stevanović.

S druge strane, kako saznaje Kurir, uhapšeni Slavko Đorđević poznat je i srpskoj policiji, a protiv njega su podnjete dvije krivične prijave.

- On je osumnjičen da je 18. avgusta učestvovao u tuči i mladiću slomio vilicu. Prethodno je osumnjičen za učešće u tuči s lakim povredama - kaže izvor. Majka i brat Slavka Đorđevića dočekali su novinare juče plačući.

- Poslednji put sam se čuo s bratom prije mjesec dana. Njegovu sliku sam vidio u medijima i šokirao sam se - rekao je Darko Đorđević, Slavkov brat, dok je majka neprestano jecala. Nikola Kosanić sahranjen je juče u Malom Popoviću kod Sopota.



(Lejla Trle) 


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.