11.1.2020. 21:29
0
Poznat identitet ubijenih muškaraca u centru Splita: F.Z. likvidirao trojicu muškaraca jer su mu maltretirali brata
FOTO: Index.hr
Uhapšene su dvije osobe nakon trostrukog ubistva u centru Splita, a jedna od tih osoba je ubica.

Kako se doznaje, ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Paić i Boban usmrćeni su na licu mjesta oko 15:30, dok je Torlak preminuo predvečer u KBC-u Split od posljedica ranjavanja automatskim oružjem. Ubojica je splitski pomorac F.Z., prenosi večeras Index.hr.

U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dvije osobe. Jedan od njih se dovodi u svezu s počinjenim kaznenim djelima, a za drugu osobu postoji vjerovatnost da raspolaže korisnim saznanjima. 

Prema saznanjima i pisanjima medija u regionu, ubica je likvidirao trojicu muškaraca jer su mu navodno maltretirali brata.

Torlak i Paić dobro su poznati policiji kao pripadnici splitske krim scene, prenose hrvatski mediji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.