13.2.2020. 14:15
0
Pronađen beogradski kuhar Dejan Markus
Kuhar Dejan Markus iz Beograda, koji je posljednji put viđen u Hrvatskoj 7. februara, nakon čega mu se gubio svaki trag, pronađen je živ.

Radosnu vijest objavila je njegova sestra Jelena Markus na svom Facebook profilu.

- Ovim postom htjela bih da vam svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najljepšu vijest koju smo čekali - Dejan je živ, ali dok se sama ne uvjerim i ne vidim ga, ne mogu vam ništa više reći... Hvala vam od srca svima - navela je Jelena Markus.

Beogradski kuhar, nastanjen u Zagrebu, u Srbiji se proslavio emisijom "Kuhati srcem". Kako se danima nije javljao prijateljima i porodici, oni su njegov nestanak prijavili policiji. Od tada je za njim intenzivno tragala hrvatska policija, a uključili su se i brojni prijatelji i poznanici porodice, prenosi Blic.rs.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.