6.4.2020. 17:57
0
"Ljudski da smješteni na Sajmu sebi organizuju boravak, alkohol zabranjen"
Zamjenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je, upitana o snimcima smještenih na Beogradskom sajmu na kojima organizuju zabave sa pićem i muzikom, da su u toj privremenoj bolnici smješteni oni koji su dobrog opšteg zdravstvenog stanja i da je razumljivo da pokušavaju da sebi organizuju boravak tamo.

"Privremene bolnice na sajmovima jesu namijenjene za osobe sa najlakšim formama bolesti, zamišljene kao mjesta gdje se čuvaju porodice zaraženih, dobrog su opšteg stanja, čekaju prvi ili drugi negativni nalaz. To da pokušavaju da organizuju svoj boravak tamo je ljudski i razumljivo", rekla je ona.

 

 Kisić Tepavčević je ipak dodala i da je u privremenim bolnicama nije dozvoljen alkohol.

 

 


"Naravno da nije dozvoljeno unošenje alkohola", navela je.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi da smješteni na Sajmu organizuju zabave sa glasnom muzikom i pićem, što je veliki broj korisnika kritikovao, prenosi N1.

 

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.