13.5.2020. 22:09
0
Haos u Nikšiću: Policija bacila suzavac, priveden veći broj građana
Policija je večeras bacila suzavac i upotrijebila šok bombe tokom protestne šetnje u Nikšiću. Građani su gađali policiju kamenjem i skandirali "ustaše".

Policija je privela veći broj građana. Policija je, kako pišu vijesti.me, privela i novinara "Večernjih novosti" Velišu Kadića, koji je snimao dok ih je fotoreporter "Dana" Željko Šapurić upozoravao da je riječ o novinaru.

Nikšićanka Lejla Vukosavljević kazala je su uhapšeni njen suprug i dva sina, od kojih je jedan punoljetan.

Koordinator partije Alternativa Nikšićanin Vesko Pejak pozvan je večeras na informativni razgovor u Centar bezbjednosti Nikšić zbog statusa na Facebooku u kojem je danas naveo da će u 18 sati biti ispred CB Nikšić kako bi iskazao revolt zbog hapšenja sveštenika.

Episkopu Joanikiju i sveštenicima određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog sinoćnje litije u tom gradu.


(PATRIA)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.