12.6.2020. 8:44
0
Vučić o fotografiji KRIK-a: Danilo pošten mladić, kriv samo zato što je moj sin
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom fotografije koju je objavio portal KRIK, na kojoj je njegov sin u društvu Aleksandra Vidojevića, koji je član Partizanove navijačke grupe "Janjičari" i trenutno mu se sudi, rekao da je Danilo pošten i pristojan mladić.

"Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije djeci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dijete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gdje. Boriću se svom snagom i pobijediću sve njihove laži. Obećavam im to", napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je osudila "napade na sina predsjednika Aleksandra Vučića, Danila".

Novinarki KRIK-a Bojani Pavlović nepoznati muškarac oduzeo je telefonnakon što je fotografisala sina predsjednika Srbije u društvu Vidojevića, a nakon njegovog odobrenja telefon joj je vraćen.

Kako navodi KRIK, incident se dogodilo u prisustvu policajaca, koji nisu reagovali.

Pavlović je u emisiji N1 Studio Live ocijenila da poslednji slučaj pokazuje da susreti Vučićevog sina i Vidojevića nisu slučajni, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.