19.6.2020. 20:38
0
Dva hrvatska policajca sankcionirana zbog ozljeđivanja migranta
Karlovačka policija izvijestila je u petak o sankcioniranju dvojice policajaca zbog sumnje da je jedan od njih 11. lipnja lakše ozlijedio stranca zatečenog u ilegalnom boravku u Hrvatskoj, a da ga drugi nije ni spriječio u ozljeđivanju migranta niti ga prijavio.

Obojica su udaljena iz službe i protiv njih će se pokrenuti disciplinski postupak za težu povredu službene dužnosti, te su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku karlovačke Policijske uprave, prenosi Hina.

Iz policije su priopćili da je u četvrtak, 11. lipnja, u večernjim satima, tijekom utvrđivanja okolnosti nezakonitog ulaska u Republiku Hrvatsku, u policijsku postaju Slunj doveden strani državljanin na kojem su policijski službenici uočili ozljede.

Ilegalni migrant u početku nije želio reći što se dogodilo, a kada se izjasnio, njegov je iskaz bio suprotan iskazu policijskih službenika.

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je jedan policijski službenik lakše ozlijedio stranog državljanina, dok je drugi policijski službenik propustio spriječiti takvo postupanje i nije ga prijavio.

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.