3.7.2020. 10:48
0
U razmaku od svega sedam dana u Sandžaku od virusa korone preminuli otac, sin i majka
Facebook
Nevjerovatne informacije dolaze iz Novog Pazara vezane za koronavirus, uprkos tome što vrh Srbije tvrdi da je situacija u Sandžaku pod kontrolom.

Piše: Haris Ahbabović

Na stotine osoba su zaražene virusom korone, a veliki je broj i preminulih osoba.

Uprava bolnice u Novom Pazaru poručuje da imaju svu adekvatnu opremu, a nešto slično su poručili i predsjednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić.

Ipak, svjedočenja na društvenim mrežama su potpuno drugačija. Objavljene su tri smrtovnice na kojima se nalaze otac, majka i sin koji su preminuli usljed pandemije virusa korone. Svi su preminuli u razmaku od 25. juna ove godine, pa do 2. jula, to jeste jučer.

Još tri osobe su preminule u Pazaru tokom protekla 24 sata, a pojedini mediji prenose da je do sada u Sandžaku od koronavirusa preminulo oko 100 osoba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.