30.7.2020. 20:46
0
Potresna poruka majke svirepo ubijenog mladića: I oblaci iznad kuće su drugačiji
"Sine, sve što ti nisam uspela reći, isplakala sam...", napisala je majka svirepo ubijenog Dušana Vlaisavljevića (38) iz Bačkog Brestovca.

Ona svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog sina.

Podsjetimo, prošla su nepuna tri mjeseca otkako je pronađeno tijelo Dušana Vlaisavljevića u septičkoj jami u dvorištu njegovog komšije iz sela Gorana Tiragića (54).

Pojedini mediji objavili su da je ćerka Tiragića, osumnjičenog za ovaj zločin, na društvenim mrežama objavila poruku u kojoj je navela da ne krivi oca za ubistvo, da ga ne krivi što je spasio svoj život i zahvaljuje mu se što se borio da spasi sebe, prenosi Blic.

Ova objava nije više dostupna na njenom profilu.

Dušan je bio neoženjen.

Vlaisavljevićeva majka na mrežama je ostavila potresnu poruku.

"I oblaci iznad kuće su drugačiji. Sve se u životu vraća... Bog sve vidi i posebno majčine suze broji. Za svako zlo život će te kad tad kazniti. Prije ili kasnije sve dođe na naplatu. Bog je taj koji sve gleda i koji će da sudi... Ne očekuj sreću ako iz tuđeg oka izmamiš suze, one će ti biti naplaćene kad-tad", napisala je ona.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.