1.9.2020. 22:43
0
Nevjenčanog supruga izbola jer nije htio nahraniti mačku
B. F. iz Žabara uhapšena je u nedjelju zbog sumnje da je nožem izbola svog nevjenčanog supruga N. M. poslije kraće svađe.

Kako saznaje Blic, ubadanju N. M. prethodila je kraća svađa nevjenčanih supružnika oko toga ko će da nahrani mačku.

"Njih dvoje su pili u kafani u Velikoj Plani i tako pijani su otišli kući gdje su nastavili da piju. Ubrzo potom posvađali su se oko hranjenja mačke, da bi N. M. uzeo kuhinjski nož i nasrnuo njime na ženu", priča izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, B. F. je uspjela da mu otme nož.

"On je tada počeo da bježi i izašao je na ulicu. Međutim, B. F. ga je sustigla na ulici gdje ga je ubola u ruku, a potom u butinu", kaže sagovornik.

Iako se tokom uviđala sumnjalo da je supruga ubola nožem u grudi, po dolasku Hitne pomoći i pregleda kod ljekara utvrđeno je da je N. M. zadobio površinske rane. On je odbio da mu se ukaže pomoć i pušten je ubrzo kući.

Osumnjičena je zadržana do 48 sati i određene su joj hitne mjere za sprečavaje nasilja u porodici - udaljenje iz kuće i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.