30.9.2020. 16:14
1
Milanović kao veliki "zaštitnik" Hrvata u BiH: Ovo što se događa u BiH nikako ne valja, ako ode predaleko imat ćemo ozbiljan problem!
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović rekao je kako bi odnos prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini mogao prerasti u "ozbiljan problem", a hrvatskoj vladi je u tom kontekstu zamjerio lijenost i neaktivnost.

"Ovo što se događa u Bosni i Hercegovini nikako ne valja. Mislim da je hrvatska vlada proteklih godina pokazivala lijenost i neaktivnost u toj sferi. To su užasno važne stvari i ako odu predaleko imat ćemo ozbiljan problem u toj državi", izjavio je Milanović u Jastrebarskom gdje je sa stranim veleposlanicima sudjelovao na diplomatskoj berbi grožđa.

"Mi smo država koja se zalaže za rješenje unutar Bosne i Hercegovine, ne za njezino komadanje, ali ne ni za zulum nad Hrvatima koji su najmalobrojniji, ali bogami neće biti manjina", kazao je Milanović dva dana nakon što su Zagreb posjetili zamjenici predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović, te više od dva tjedna što je u posjetu Hrvatskoj bio srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, podsjeća Hina.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.