6.11.2020. 11:48
0
Kosovo: Euleks pretresa kuće Thaci i Veseljija
Nakon što je jučer potvrđena optužnica za ratne zločine protiv Hašima Tačija (Hashim Thaci) on je podnio ostavku na mjesto predsjednika Kosova, danas je uhapšen u Hagu, a policija Euleksa pretresa njegovu porodičnu kuću i druge objekte.

Pripadnici Euleksa pretresaju sjedište Demokratske partije Kosova čiji je predsjednik Hašim Tači, kao i njegovu porodičnu kući i privatne objekte bivšeg predsjednika Demokratske partije Kosova Kadrija Veseljija i šefa poslaničke grupe pokreta Samoopredelenje (PS) Redžepa Seljimija.


Ispred zgrade DPK-a i porodičnih kuća su pripadnici policije Kosova, koji obezbjeđuju prilaz tim objektima, pišu srbijanski i kosovski mediji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.