24.12.2020. 17:53
0
Uhapšen MMA borac Damir Dado Mihajlović: Bježeći od policije kroz prozor izbacio nelegalni pištolj
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Novom Sadu uhapsili su D.M. (38) zbog sumnje da je učinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da on nije zaustavio vozilo, uprkos naredbi policijskih službenika, te da je, bježeći od policije, kroz prozor izbacio nelegalni pištolj CZ Magnum, piše u policijskom saopćenju. 

- D. M. je zadržan do 48 sati, a poslije saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Tereti se da je prekršio i Zakon o bezbjednosti saobraćaja na putevima. D.M. je sankcionisan i u prekršajnom postupku, novčanom kaznom, kaznenim poenima i zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca, piše u saopćenju.

On je u septembru prošle godine pretučen i izboden ispred kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.  

Beogradski mediji javljaju da je riječ o MMA borcu, Damiru Dadi Mihajloviću, koji je inače bivši šampion SBC organizacije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.