1.1.2021. 14:18
0
Trudnica Sanela tri dana s troje djece, nakon razornog potresa, spavala u kamp kućici
FOTO: Jutarnji list
Sanela i Milan Nikolić iz Gline čekaju svoje četvrto dijete. Ali, i njih je kao i sve stanovnike Banovine zatekao razoran zemljotres koji je pogodio ovaj dio Hrvatske.

Piše: Haris Ahbabović

Sanela će, prema svemu sudeći, u porodilište otići iz kamp prikolice, parkirane u dvorištu porodične kuće u Glini. 

- Tri dana smo spavali u autu, pa me sad malo boli – odgovara Sanela na pitanje kako je.

- Kuća je iznutra ruševina, ne smijemo ni ući u nju. Veliki strah je to bio. Strah me je baš. Ne za mene, nego za djecu. I za ovo nerođeno. I znam da će taj stres naškoditi djetetu – kazala je Sanela za „Jutarnji list“.

- Veliki je to prvo bio šok, a onda olakšanje kad nam je gospođa dovezla ovu kućicu i pružila nam krov nad glavom – kaže Sanela.

Ova kućica za porodicu Nikolić to i jeste. Unutra je peć, zbog dimnjaka je probijen limeni krov.

- Kad je počelo drmati, nisam se mogla pomaknuti s kreveta. Kao da me nešto zakovalo. Porodica je jela, baš je jako počelo tresti. Suprug je istrčao s dvije curice, izveo ih, pa se vratio po treću – ispričala je Sanela.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.