18.1.2021. 11:36
0
Sahranjene žrtve trostrukog ubistva: Bolni oproštaj od Bisere i njenih roditelja
Enedin Turković (44) ubio je u subotu, u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice, svoju bivšu suprugu Biseru Šemović (30) i njene roditelje Šefku (60) i Fehima (64), piše Telegraf.
Žrtve krvavog masakra u kojem je teško povrijeđen i Biserin brat Bekim (35), kao i dvoje rođaka, sahranjeni su danas u mjesnom mezarju Rasno.  

Prema riječima komšija, Enedin je navodno do kuće gdje je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Njima je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svjedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice.

Policijska potjera ubrzo je počela, ali su mještani sela Rasno strahovali da bi ubica motornim sankama mogao da pobjegne preko granice, u susjednu Crnu Goru.
Međutim, Enedin je izvršio samoubistvo nekoliko sati poslije zločina koji je počinio.

On će biti sahranjen pola sata kasnije u drugom selu.

Kako su ispričali članovi ove porodice, Biserina djeca bila su u kući kada je njen bivši suprug počinio zločin. Ona su, navodno, sve čula i vidjela.
Sjenica
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.