19.1.2021. 13:30
0
Čeda Jovanović izašao iz bolnice
Njegovo zdravstveno stanje se ponovo pogoršalo početkom januara i hitno je hospitalizovan.

Lider LDP Čedomir Jovanović otpušten je jutros iz bolnice DR "Dragiša Mišović" gdje se po drugi put liječio od posljedica korona virusa. 

Kako navode regionalni mediji Jovanović je prvi put na bolničkom liječenju bio u junu, kada mu je ustanovljena obostrana upala pluća usljed koronavirusa.

Njegovo zdravstveno stanje se ponovo pogoršalo početkom januara i hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova, a poslije detaljnih analiza i pretraga, ustanovljeno je da je imao jaku upalu kičmene moždine. Jovanović je bio negativan na testovima za koronavirus.

Kako prenosi Alo.rs, Jovanović je 8. januara primljen u KBC "Dragiša Mišović", inače kovid bolnicu, zbog bolova u grudnom košu i stomaku.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.