1.3.2021. 8:51
0
"Ne razumijem zašto Kokeza nije išao na poligrafsko testiranje. Ne vjerujem da je planirao moju likvidaciju"
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem obraćanju komentirao je saslušanje predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze.

- Dobio sam sve neophodne informacije, ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumijem zašto je čovjek u kojeg sam imao povjerenja odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na 10 pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da povjerujem. Meni je to vrlo čudno, čim neko ne ide na poligraf. Ja sam išao zbog gluposti na poligraf da pokažem narodu da ne lažem. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne vjerujem - rekao je Vučić na aerodromu "Nikola Tesla" gdje je dočekao novi kontigent ruskih vakcina Sputnjik V, piše Blic.

On je dodao da očekuje da će nadležni organi uraditi sve kako treba.

- Ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko mi je žao zbog svega ovoga i koliko se loše osjećam valjda govori i moje večerašnje raspoloženje koje je mnogo gore nego što pokazujem, ali ne što sam uplašen, već zato što sam tužan - rekao je Vučić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.