6.5.2021. 17:01
0
Amerikanac, koji je ubijen u Beogradu za 40 maraka, udaran metalnom vagom i sjekirom
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušano petoro osumnjičenih u vezi sa ubistvom američkog državljanina Glim Gavin Kempa na Zvezdari.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da svim osumnjičenima odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Ivana Rakočević.

Svi se terete za krivično djelo teško ubistvo iz koristoljublja, za koje je zaprijećena kazna od najmanje 10 godina zatvora.

Tužilaštvo sumnja da je Amerikanac ubijen tako što je udaran rukama i nogama, a tučen je i metalnom vagom i ušicama sjekire.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u daljem toku postupka ispitati svjedoke i obaviti dalja vještačenja, najavljuju iz tužilaštva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.