24.6.2021. 20:39
1
Pronađena 34-godišnjakinja koja je išarala spomenik Franji Tuđmanu
Zagrebačka policija je utvrdila da je spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu prije nekoliko dana u Zagrebu, išarala 34-godišnjakinja, i protiv nje je podignut optužni prijedlog iz Zakona o narušavanju javnog reda i mira, doznaje Hina u četvrtak.

Iz Policijske uprave zagrebačke su potvrdili da je provedeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom,  koja je optužena za šaranje spomenika dr. Tuđmanu u utorak, 22. lipnja.

Protiv nje je podignut optužni prijedlog zbog povrede članka 6. Zakona o narušavanju javnog reda i mira.

Policija je u utorak, 22. lipnja, oko 15,30 sati primila dojavu da je nepoznati vandal išarao spomenik podignut dr. Franji Tuđmanu  na raskrižju Ulice Grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice.

Spomenik je bio išaran crnim i crvenim sprejem. 

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.