25.9.2021. 10:27
0
Hrvatski mediji objavili fotografiju današnjeg premijera Crne Gore kako '91. godine "oslobađa Dubrovnik"
Mediji iz Hrvatske ovog su popodneva objavili fotografiju jedinica JNA iz Nikšića, za koju se tvrdi da je nastala u dubrovačkom zaleđu 1991. godine.

Na fotografiji se vidi skupina osoba, bez oružja, ali neki od njih nosili su vojne uniforme, a među njima se navodno nalaze današnji crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, kao i prosrpski orijentisan lider Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Kako je objavljeno u hrvatskim medijima, upravo zbog ove fotografije crnogorski premijer bojao se otići u Hrvatsku u strahu da ne bude uhapšen zbog svog angažmana u ratu.

Sa druge strane, lider DF-a Andrija Mandić se, kako pišu mediji, javno hvalio učešćem u ratu u Hrvatskoj.

“No, trenutno obojica glume uljuđene i proevropske političare pa smatraju da je to hvalisanje ratnom epizodom potrebno isključivo za “domaću upotrebu”, odnosno prosrpski orijentirane građane Crne Gore te predstavnike Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori”, navodi se na portalu Direktno.hr.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.