25.9.2021. 12:10
0
Ovo je otac osumnjičen da je ubio svoje troje maloljetne djece: Marija me ostavila, jer nemam novca i jer je Dajana bila loša prema njoj
Muškarac Harold K., porijeklom iz Beča, koji je živio u Zagrebu, u prethodnoj noći ugušio je svoje troje djece, blizance dječaka i djevojčicu, koji su imali 7 godina, i četverogodišnjeg sina.

Poslije ubistva mališana pokušao je da oduzme život sebi, međutim, preživio je i nalazi se u bolnici.

Veliku tragediju koja je šokirala region, Austrijanac je u neku ruku najavio u svom Facebook statusu objavljenom oko ponoći, svega dva sata prije ubistava mališana.

- Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života, Marija, ostavila me jer je moja bivša žena Dajana bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao da radim posljednjih godinu i po nije uspjevalo i čak ni moja braća iz masonske lože nisu htjela da mi pomognu, a na kraju nisu mi ni odgovarali na telefonske pozive - napisao je Harald.

Kako je dalje dodao, samo su mu njegovi najbolji prijatelji Roland i Manfred i brat Helmut pomagali koliko su mogli.

- Ali sad, sada sam na kraju! Zato, zbogom - napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.

Otac ubijene djece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.