29.9.2021. 8:45
0
Vučiću se pogoršalo zdravlje, odgođeni sastanci
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, ne osjeća dobro zbog čega će, prema savjetu ljekara, biti otkazani svi njegovi sastanci u narednom periodu.

Ova informacija objavljena je iz kabineta predsjednika Srbije. Sve se dešava uoči dolaska predsjednice Evropske komisije Ursula von der Lejen (Leyen) koja bi večeras trebala posjetiti Beograd.

- Predsjednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra uvečer stiže Ursula von der Lejen i prekosutra smo u Nišu sa njom, obilježavamo početak radova na novom željezničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Кosovu, tako da morao je malo da stane. Tako da smo odlučili, odnosno ljekari su predložili da malo stane i napravi pauzu - saopćila je šefica Vučićeve pres službe.

Kako je navela, „nada se da će sve biti u redu sa predsjednikom Srbije“.

- Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji „Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU u Novom Sadu“ - navode iz Kabineta predsjednika Srbije.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.