9.12.2021. 15:04
0
Region u šoku: U 21. godini iznenada preminula srbijanska influenserica Kika, sumnja se na samoubistvo
Srbijanska influenserica i youtuberka Kristina Kika Đukić iznenada je preminula u 21. godini.

Javnost je obavijestila njena prijateljica Laura Tešanović.

"Na našu i vašu veliku žalost moram da vas obavijestim da Kika više nije sa nama... Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je poznavali. Volim te, Kiko, zauvijek", napisala je.

Foto: Instagram/l.aura.992

Mnogi smatraju da je Kika izvršila samoubistvo, što se može naslutiti iz Laurine prethodne objave u kojoj je navela telefonske brojeve za prevenciju samoubistva.

Informacija o njenoj smrti je podijeljena i na Kikinom Instagram profilu.

Mira Vladisavljević, direktorica Balkan Tube Festa, kazala je kako je Kika bila žrtva cyberbullinga.

"Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bullingom. Molim vas imajte razumijevanja", rekla je za Kurir.

Inače, Kika je vodila YouTube kanal K1KA, a pratilo je 700 hiljada ljudi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.