5.2.2022. 16:25
0
Vučić ubacio Đokovića u svoj predizborni spot
Nedavni susret sa teniserom Novakom Đokovićem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za svoj promotivni, predizborni spot, koji je objavljen na njegovom zvaničnom Youtube kanalu, piše AntenaM.

Podsjećamo, jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, i zahvalio se na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji.

- Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumijeva, to se cijeni i poštuje. Kao čovjek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva dovijeka i zaista iz srca hvala svima - rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku govoreći o svojoj neslavnoj epizodi u Melburnu.

Pomenuti video se od jučer prikazuje na Youtube-u kao sponzorisani sadržaj i predstavlja dio serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

Đokovićevo odbijanje da se vakciniše odnosno javno pojasni okolnosti zbog kojih mu je odbijena viza a time i uskraćeno učešće na Australijan Openu i kod pojedinih crnogorskih političara napravilo je od njega zvijezdu, te je srpski teniser imao pravu malu turneju po Crnoj Gori prethodnih sedmica.



(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.