10.3.2022. 21:08
0
Cetinje i dalje uz Ukrajinu: Russia, stop the dehumanisation, stop the sufferings
Petnaestoga dana rata u Ukrajini, građani Cetinja su porukama “Ruskokolonaši, f**k off” i “Russia, stop the dehumanisation, stop the sufferings” ponovnim okupljanjem dali podršku herojskom ukrajinskom narodu u borbi za slobodu, piše CdM.

Minutom šutnje i novom prefarbanom pločom na Trgu Kralja Nikole odali su počast svim stradalima u ratu, u nadi i želji da su danas prefarbali potonju ploču. Pred zgradom bivšeg ruskoga poslanstva na Cetinju puštena je ukrajinska himna koju su okupljeni građani pozdravili aplauzom.

Sve do prekida rata, skupovi podrške biće organizovani svaki dan u 17.30h ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju. Slava Ukrajini! Herojima slava!


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.