27.3.2022. 18:47
0
DPS Ulcinj: Abazović nervozan, URA pod pritiskom
Današnja zloupotreba policije u Ulcinju, kao i jučerašnje prijetnje koje je u sred izborne ćutnje Abazović uputio predsjedniku Opštine Ulcinj, očekivana su posljedica nervoze, ogromnih pritisaka i nerealne ambicije URA i njenog lidera, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj, pišu crnogorski mediji.

“Razumijemo da sklonost lidera URE da se rukovodi njemu bliskom maksimom da cilj opravdava sredstvo, ali ipak ovo je demokratska država, sa veoma jasnim pravilima koja se odnose na izborni postupak”, ističu u saopštenju.

Ambicija Abazovića, kako dodaju, da sa koalicijom pet stranaka koju je okupio, pozicijom potpredsjednika vlade i ulogom mandatara, svoju stranku “stavi na pobjednički pijadestal, svima je bila nerealna sem njemu”.


“Okupio je koaliciju sa nedostižnim ciljem da ostvari apsolutnu pobjedu na današnjim izborima, a sada kada vidi da su daleko od toga, i da nema ništa od preuzimanja vlasti u Ulcinju, Abazović brutalno zloupotrebljava bezbjednosni sektor i u panici hapsi odbornike i aktiviste DPS-a”, kazali su iz ulcinjskog DPS-a.

Sve ovo ipak je, ocjenjuju iz DPS-a, uzaludno.

“Proći će i današnji dan… Džaba su vam sva privođenja, hapšenja, “utvrđivanja identiteta”. Vlast u Ulcinju, kao što znate, osvojiti nećete. I to ponajviše iz razloga što vas Ulcinjani najbolje poznaju. Dobro znaju ko ste, i kakvi ste. Zbog toga će vam danas odrediti pravu mjeru i ostaviti vas, kao i svaki put, u opozicionim klupama”, zaključuju iz ulcinjskog DPS-a.


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.