28.4.2022. 12:07
0
Novi detalji misterioznog nestanka Marijane iz Big Brothera: Mobitel i dokumenti su nađeni kod mosta
Traje velika potraga za Marijanom Seifert, bivšom pobjednicom regionalnog Big Brothera iz 2011. godine. Policija je došla do tragova – Marijaninih ličnih stvari među kojima je i mobitel.

Marijana je nestala u noći s utorka na srijedu nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. 

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, navela je zagrebačka policija.

Nestala usred noći

Suprug je Marijanu posljednji put vidio u utorak navečer oko ponoći kad su išli na spavanje. Kad se probudio, više je nije bilo. 

“Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće”, rekao je Karlo Seifert sinoć za Slobodnu Dalmaciju. 

No Marijanin suprug je dao i naslutiti da je policija pronašla njezin mobitel i dokumente, što je značilo da ih nije ostavila kod kuće, ali i da više nisu uz nju.

“Kako je policija došla do mobitela i dokumenata, nije na meni da vam kažem”, rekao je Karlo Seifert.

Policija u potrazi koristi i dron

Policija je danas intenzivno nastavila tragati za Marijanom, i to posebno oko Save i Mosta mladosti, u smjeru toplane.

Dron je već dizan u potrazi za bivšom pobjednicom Big Brothera, a to bi se trebalo dogoditi i danas. 

“Mobitel i dokumente našli prolaznici kod Mosta mladosti”

Izvor blizak Marijani Seifert Telegraf.rs-u potvrdio je da su njene stvari pronađene kod mosta uz kvart Savicu.

“Mobilni telefon i dokumente su pronašli prolaznici kod Mosta mladosti”, rekao je izvor. 

Podsjetimo, policija je objavila kako je Marijana visoka oko 167 centimetara, vitkog stasa te da ima plavu kosu, zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.