12.6.2022. 16:13
0
Ubica ga je čekao i ispalio više hitaca: Objavljeni novi detalji ubistva folk pjevača
Nakon što je folk pjevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac, ubijen je juče u sačekuši u Holandiji, policija traga za napadačima.

Nepoznati počinilac je, kako smo već objavili, u ranim jutarnjim satima, sa više hitaca usmrtio Kolašinca.

Istražni organi intenzivno rade na utvrđivanju počinioca. Zasad nije poznato da li je riječ o jednoj ili više osoba, prenosi Nova.rs. 

Kako piše Sandžakdanas, Kolašinac ima četvoro djece sa ženom iz prvog braka, a od prošle godine je u braku sa vaspitačicom vrtića “Mladost”.

Kolašinac je živio u Novom Pazaru, a povremeno je boravio u Holandiji i Austriji.

Svojevremeno je učestvovao u takmičenju Zvezde Granda, a za ovu medijsku kuću izdao je i pjesmu "Dugo, dugo smo se tražili".

Nakon vijesti o smrti, podsjećamo, oglasila se njegova sestra. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.