27.6.2022. 11:58
0
Poruka jedne vozačice postala hit: Tek sam sjela u auto, ne trubi, uspaničit ću se, ugasit će se i onda ništa nismo uradili
Društvenim mrežama se širi šaljiva fotografija za koju se pretpostavlja da je snimljena u Srbiji.

Ne zna se tačno vrijeme nastanka fotografije, ali je nesumnjivo ukrala simpatije šire javnosti.
 
Kako se može vidjeti, na zadnjem staklu automobila vozačica je postavila zanimljivu poruku upućenu svim vozačima koji budu, kako kaže, trubili za vrijeme vožnje.

Tek sam sjela u auto, ne trubi, uspaničit ću se, ugasit će se i onda ništa nismo uradili – poručila je nepoznata i domišljata vozačica uz osmijeh na kraju poruke.

Mora se priznati da je poruka postigla efekat širenjem u javnost, te da će barem malo doprinijeti podizanju nivoa saobraćajne kulture i eliminisanju često neopravdane nestrpljivosti i učestalog korištenja automobilskih sirena.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.