17.7.2022. 16:59
0
Srbijanski reditelj: Kako čovjek koji je huškao na rat može privatno u Hrvatsku?
Srbijanski reditelj Janko Baljak oglasio se na Twitteru povodom današnjeg slučaja zabrane hrvatskih vlasti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ode u Jasenovac i Pakrac.

„Kako čovjek kojih je devedesetih po Krajini huškao na rat, a danas je na nesreću predsjednik Srbije, misli da može kao privatno lice da se šeta po Hrvatskoj sa svojom partijskom televizijskom ekipom?“, pita se reditelj Baljak na Twitteru.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planirao je danas, mimo službene najave, da privatno posjeti Jasenovac i Pakrac, ali mu hrvatske vlasti nisu dozvolile da uđe u zemlju.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.