30.7.2022. 19:56
0
Stravično ubistvo i samoubistvo: Ubio oca puškom, pa zabio sebi nož u srce pred sinom i ženom
Gorislav Č. (56) ubio je svog oca Mirčetu (74) hicima iz lovačke puške, pa se naočigled ukućana zaklao, u selu Božetići kod Novog Pazara. Zločin dogodio se u ranim jutarnjim satima.

- Ubistvo i samoubistvo se dogodilo u porodičnom domaćinstvu u kojem su živjeli Gorislav i Mirčeta. On je najprije potegao pušku i ubio oca, a kada su sin i supruga skočili da ga zauzadaju i otmu mu oružje, otrčao je u kuću, dograbio nož i zario ga sebi u srce - pričaju komšije ove porodice.

Kako kažu, nikome nije jasno šta je motiv stravičnog ubistva i samoubistva.

- Večer prije tragedije oni su sjedili u dvorištu, večerali i pili pivo. Imali su goste, sve je djelovalo potpuno normalno. Šta se dogodilo tokom noći i rano ujutru, samo njih dvojica znaju - kažu komšije i nastavljaju:

- U tom domaćinstvu nikada nije bilo nesloge niti svađe, a nisu bili problematični niti su se sukobljavali sa komšijama. Pošteni, radni i vrijedni ljudi - navode Kurirovi sagovornici.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.