11.8.2022. 10:29
0
Abazovića optužili za nabavku kriptovanih telefona, on demantirao navode
Crnogorski premijer Dritan Abazović demantirao je navode podgoričkog Mportala da je preko jedne od kriminalnih grupa na Balkanu nabavljao kriptirane telefone te zatražio od Specijalnog državnog tužiteljstva da ispita pisanje spomenutog podgoričkog portala.


"Pozivam Specijalno državno tužiteljstvo da ispita sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu s mojim imenom, a koje je objavio Mportal u ulozi 'Udar 2', zadužen da u idućem razdoblju vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u kolovozu 2020. godine", kazao je Abazović, a priopćeno je iz Vlade Crne Gore.

Crnogorski premijer je istaknuo kako se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj izazvati destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju financijsku moć, ali još važnije za njih, izbjegli pravdu.

Tekst o navodnoj povezanosti Abazovića s kriminalnim organizacijama Mportal je objavio devet dana uoči izglasavanja (ne)povjerenja aktualnoj vladi, a nakon što je premijer Abazović potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Abazovićevoj vladi podnijelo je pet stranaka predvođenih Demokratskom partijom socijalista Mila Ðukanovića. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.