15.8.2022. 22:05
0
Cetinjani paljenjem svijeća odali počast stradalim sugrađanima
FOTO: Twitter
Cetinjani su u ponedjeljak večer paljenjem svijeća odali počast sugrađanima stradalim u tragičnom događaju 12. augusta u kojem je život izgubilo 11 osoba.

Trećeg dana žalosti, građani su na Dvorskom trgu u Cetinju palili su svijeće za stradale te se u tišini sjetili dragih prijatelja i sugrađana.

Podsjetimo, Cetinjanin Vuk Borilović (32) ubio je prošlog petka u poslijepodnevnim satima 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a ranio šest.

Vlada Crne Gore i Cetinja donijeli su odluku o proglašenju trodnevne žalosti zbog tragedije koja se dogodila tog petka, a u kojoj je stradalo 11 osoba, zajedno s Vukom Borilovićem.

Cetinje i Turistička organizacija otkazali su sve manifestacije i programe kulturnog, sportskog ili zabavnog karaktera do daljnjeg, prenose crnogorski mediji. 



(Fena / Aldina R.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.