29.9.2022. 17:12
0
Milanović: Hrvatska je pala u politici prema BiH, to je ruglo
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović upriličio je prijem povodom obilježavanja Dana policije u svom uredu na Pantovčaku.

Komentirao je i izbore u BiH pa se osvrnuo i na izjave premijera. “Navodono sam izvrijeđao visokog predstavnika pa je odustao od nekih poteza. Deset godina ne radiš ništa i onda konačno nađeš izgovor za to.”

“Hrvatska je na tom važnom testu pomoći i skrbi za Hrvate u BiH kao država pala, to je ruglo. Učinio sam sve što sam mogao, izlagao sebe, a Hrvatima neće pomoći predizboran skup na koji ode Plenković tri dana prije izborne šutnje nego sustavan rad, a ovi izbori su u božjim rukama. Čak i ne, u rukama komisija koje nitko ne kontrolira”, dodao je.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.