6.10.2022. 22:12
0
Snimak Vučića iz Praga hit na društvenim mrežama: "Meni je neprijatno"
U Pragu je danas održan samit Evropske političke zajednice. Na ovom samitu učestvuju i lideri zemalja Zapadnog Balkana među kojima su i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, ali i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Upravo se Vučić danas pohvalio da je razgovarao sa njemačkim kancelarom Olafom Scholzom te da mu je kazao kako Njemačka od Srbije uvijek može očekivati “ozbiljno učešće i partnerstvo u svim projektima koji su u srpskom nacionalnom interesu”.

Vučić se pohvalio i kako je razgovarao sa francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom .

“Dogovorili smo se da se ponovo sastanemo, kako bismo razmotrili najbitnija pitanja od značaja za budućnost, ne samo naše zemlje i regiona, već i u svijetlu globalne krize sa kojom se svi suočavamo”, napisao je Vučić.

No, jedan snimak na Instagramu pokazuje kakva je zapravo bila situacija na sastanku u Pragu.

Naime, na snimku se vide Erdogan, Macron, Orban i drugi lideri kako razgovaraju u holu praškog dvora, dok se Vučić pretvara da gleda u telefon i povremeno podiže glavu čekajući da ga neko primjeti.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.