28.1.2023. 14:12
0
Vozač ispao iz automobila koji je sletio na njega i usmrtio ga
Vozač automobila poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod hrvatskog grada Našica u petak oko 22 sata, saopštila je je PU osječko-baranjska.

Još uvijek se utvrđuje identitet vozača.

Do nesreće je došlo u mjestu Lađanska, kad je vozač koji se kretao iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka sletio s puta u odvodni kanal i prednjim dijelom auta se zabio u betonski most.

Tu je došlo do prevrtanja vozila na krov, a kako vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz vozila te je njega palo vozilo prilikom čega je nastradao.

Nakon udara, automobil se još i zapalio, a požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne jedinice Našice.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.